Karamell

Despre Noi

desprenoi

 

Firma, înfiinţată în anul 1991, funcţionează ca laborator de cofetărie din anul 2000. Motivaţia noastră principală a fost dintotdeauna menţinerea la cel mai înalt nivel posibil a calităţii produselor, diversificarea continuă a sortimentelor şi stabilirea unui preţ de vânzare avantajos. Prin aceste atuuri am reuşit să cucerim încrederea clientelei noastre.

În ceea-ce priveşte comercializarea produselor, ne-am axat în principal pe aprovizionarea zilnică a unor firme revânzătoare: magazine, restaurante, hoteluri, instituţii publice. Pe lângă acestea printre partenerii noştri de afaceri se găsesc supermarketuri, societăţi organizatoare de evenimente, cantine şi magazine alimentare mici. La sediul firmei din comuna Sâncraiu de Mureş, strada Mureşului nr. 44 avem posibilitatea de a servi şi persoane fizice pe bază de comenzi ferme prealabile. Pentru comenzi ne puteţi contacta personal, prin telefon sau prin e-mail. Comenzile dvs le putem onora in termen de cel puţin o zi.

Printre atribuţiile noastre se află şi fabricarea de produse pentru orice fel de evenimente (de exemplu nunţi). Livrarea se face cu maşini frigorifice autorizate în orice zi a săptămânii.

Pozele cu prăjituri şi torturi care apar în galeria foto sunt cu titlu informativ. Oferta noastră include multe alte produse, realizăm chiar şi idei personale. Pentru detalii nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă mulţumim pentru interesul acordat şi vă invităm să petreceţi la noi câteva clipe îndulcite cu produsele noastre!