Karamell

Magunkról

desprenoi

 

Cégünk 1991-ben alapult, a cukrászati részleg 2000-ben kezdte meg működését. Fennállásunk óta arra törekedtünk, hogy a termékeink széles választékával és folyamatosan bővülő kínálatával, állandó minőségével és előnyös árával elnyerjük vásárlóink bizalmát. Ezt a bizalmat a mai napig ápoljuk és fenntartjuk.

Elsődlegesen viszonteladó partnereket, éttermeket, szállodákat, közintézményeket látunk el napi szinten cukrászsüteményekkel Marosvásárhelyen és környékén. Üzleti partnereink között megtalálhatók áruházláncok, rendezvényszervező cégek, munkahelyi éttermek és kis élelmiszerboltok. Marosszentkirályon, a Maros utca 44 szám alatti székhelyünkön előzetes megrendelés alapján lehetőség van lakossági ügyfelek kiszolgálására is. Rendelését személyesen, telefonon vagy e-mailben adhatja le. A megrendelést egynapos határidővel tudjuk teljesíteni.

Vállaljuk rendezvények, esküvők ellátását hütőkocsis kiszállítással egész évben, a hét minden napján.

A képgalériában látható sütemények és torták csak ízelítőül szolgálnak. Választékunkban további rengeteg termék található, egyéni elképzeléseket is megvalósítunk. Várjuk szíves érdeklődését és megrendelését!